PREDSTAVA UNOSNO MESTO SA VELIKIM USPEHOM IZVEDENA U MOSKVI
Teatar „Mali” u Moskvi

Predstava Unosno mesto A. N. Ostrovskog u režiji Egona Savina, u subotu 12. maja je izvedena na festivalu „Ostrovski u kući Ostrovskog” koji se održava u teatru „Mali” u Moskvi. coque imprimé huawei pas cher [1] Publika, u kojoj su bili i predstavnici srpske ambasade i jedan broj ljudi iz Srbije koji žive i rade u Moskvi, sa oduševljenjem je prihvatila predstavu, a posle brojnih aplauza na otvorenoj sceni, usledio je višeminutni aplauz za ansambl predstave. Tom prilikom, Jugoslovenskom dramskom pozorištu uručene su plaketa i statua Festivala. Iste večeri održan je okrugli sto kome su prisustvovali pozorišni kritičari, novinari i publika.

Dan ranije, u petak 11. Coque huawei [2] maja, na konferenciji za novinare koja je održana povodom otvaranja festivala „Ostrovski u kući Ostrovskog”, vladalo je veliko interesovanje za gostovanje Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Istog dana, u Muzeju velikog ruskog glumca Aleksandra Sumbatova-Uzhina, predstavnici Jugoslovenskog dramskog pozorišta prisustvovali su tribini na kojoj je sa velikim poštovanjem i poznavanjem, istoriju našeg pozorišta prisutnima predstavila ruska kritičarka Natalija Vagapova Mihailovna. Na tribini su govorili i direktorka JDP-a Tamara Vučković Manojlović i dramaturg Miloš Krečković koji su odgovarali na brojna pitanja prisutnih.

Teatar „Mali” je jedno od najstarijih pozorišnih kuća u Rusiji otvoreno 1824. godine. Coque pour Huawei [3] Od osnivanje igra ključnu ulogu u razvoju ruske nacionalne kulture. U ovom pozorištu izvođena su dela brojnih ruskih autora ali se za njega najviše vezuje ime Aleksandra Nikolajeviča Ostrovskog čiji spomenik se nalazi ispred zgrade teatra a 1993. godine osnovan je i festival „Ostrovski u kući Ostrovskog”. Coque huawei P10 [4] Teatar „Mali” je član Unije teatara Evrope od 2010.


URL: http://jdp.rs/2018/05/14/predstava-unosno-mesto-sa-velikim-uspehom-izvedena-u-moskvi/

URLs in this post:

[1] coque imprimé huawei pas cher: http://www.museeduvermandois.fr/coque-imprime-huawei-pas-cher.html

[2] Coque huawei: http://www.museeduvermandois.fr/sitemap.xml

[3] Coque pour Huawei: http://www.oms-laturballe.fr/coque-pour-huawei.html

[4] Coque huawei P10: http://www.planclimat-cg06.fr/

Copyright © 2012 JDP. All rights reserved.